Best Western Hotels
  • Mijn Best Western Rewards
  • MIJN RESERVERING


WORD OOK BEST WESTERN

Best Western Hotels Nederland is een stichting van Nederlandse hoteliers. Sluit aan bij het grootste hotelmerk ter wereld.

bg-business-advantage

SAMEN STERK

Bij Best Western zijn de aangesloten ondernemers eigenaar van het bedrijf en van ons merk. Onze oorsprong is een samenwerkingsverband van hoteliers. Anders dan veel andere hotelbedrijven is Best Western Nederland een stichting zonder winstoogmerk, iedere euro wordt geïnvesteerd in ons hotelmerk. Ook exploiteren wij geen eigen hotels, al onze aandacht en expertise gaat uit naar onze aangesloten hotels en onze gasten.

Hoteliers weten uit ervaring wat werkt. Uw Best Western collega’s zijn stuk voor stuk echte ondernemers, met passie voor het hotelvak. Zij bepalen het businessplan en beschermen het kwaliteitsimago. Als groep kunnen zij beter profiteren van de kansen in de markt. De ondernemers wisselen doorlopend kennis uit en zoeken samen naar oplossingen en nieuwe kansen.

 

MEER DAN 30 KARAKTERISTIEKE HOTELS IN NEDERLAND EN RUIM 4000 HOTELS WERELDWIJD

We boeken in Nederland ruim tweeduizend gasten per nacht. Wereldwijd bijna een kwart miljoen. Dat kan alleen als je een ijzersterk imago hebt en dat ook iedere dag weer waar te maken. Ons reserveringssysteem registreert zo’n 14 miljoen kamernachten per jaar. Dat zijn er bijna 26 per minuut, met een omzet van 1,4 miljard dollar per jaar. Daarnaast zijn er wereldwijd 60 saleskantoren die toeristische en zakelijke klanten de weg naar uw hotel wijzen.

 

TIJD VOOR UW GASTEN

Best Western zorgt ervoor dat toeristen en zakelijke gasten u weten te vinden. Met professionele websites en aansprekende marketing- en salesprogramma’s. Meer dan 15 miljoen trouwe gasten zetten 1,5 miljard dollar om in ons loyaliteitsprogramma Best Western Rewards. Maar we handelen ook uw reserveringen af én een groot deel van de administratie. Verder kunnen wij u helpen voordelig in te kopen en trainen wij in Nederland ieder jaar 300 medewerkers. Gratis. Dat geeft lucht en tijd om te focussen op wat voor u het belangrijkste is.

 

NIEUWSGIERIG? NEEM CONTACT OP MET:

Best Western Hotels Nederland

Postbus 1433
3800 BK Amersfoort
Telefoon: +31 (0)33 469 70 70
Of stuur een mail naar CEO Wytze van den Berg.

Bekijk ook www.bestwesterndevelopers.com