Lente Promo

Spring de Lente In!

Verblijf 2 Nachten en Ontvang 8,000 Bonus Points

Limit 2 (16,000 Bonus Points Max)

 

Registreer voordat je verblijft! Best Western Rewards® leden die tussen zes (6) februari 2023 en zeven (7) mei 2023 2 in aanmerking komende nachten, afzonderlijk of opeenvolgend , voltooien in een Best Western Hotels and Resorts® hotels in Ierland, Afrika, Spanje, Portugal, Polen, Finland, Litouwen, Nederland, België, Israël, Kazachstan, Georgië of Oekraïne verdienen 8.000 bonuspunten na voltooiing van hun verblijf.

Een Rewards Lid kan maximaal twee (2) keer 8.000 BWR Bonuspunten verdienen tijdens de Promotieperiode. 

 

Bedankt voor het registreren!

Begin direct met besparen door te boeken

Fout

Het lijkt erop dat u al geregistreerd bent voor deze aanbieding. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via telefoon op 0800 022 14 55 (vanuit NL), 0800 16 776 (vanuit BE) of e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bent u al lid?

Error - Member Not Found
Member is not eligible for promo.

Nog geen lid?

Word GRATIS lid van Best Western Rewards en u wordt automatisch geregistreerd voor deze exclusieve aanbieding. 

Word nu lid

 

Het duurt 7-10 werkdagen na het in aanmerking komende verblijf voordat de promotiepunten op uw Best Western Rewards-account zijn bijgeschreven.  Met bonuspunten verdient u sneller gratis nachten.

 

Veelgestelde vragen

De promotieaanbieding is "Verblijf 2 nachten en ontvang 8.000 Bonuspunten. Limiet 2 (16.000 Bonuspunten Max) wanneer u in aanmerking komende verblijven voltooit tussen 6 februari 2023 - 7 mei 2023." Wat is een "in aanmerking komend verblijf"?
Een "in aanmerking komend verblijf" in het kader van deze promotie wordt gedefinieerd als elk verblijf van een of meer opeenvolgende nachten in hetzelfde Best Western® Hotels and Resorts hotel of waar basispunten worden toegekend; met uitzondering van een verblijf geboekt via een online reisbureau, een verblijf geboekt via een touroperator, en een verblijf geboekt tegen een speciaal gereduceerd tarief (zie BWR® programma regels voor meer informatie over de criteria om in aanmerking te komen op bestwesternrewards.com).

Hoe lang duurt het om de Bonuspunten te ontvangen nadat ik mijn in aanmerking komende verblijf(en) heb voltooid?
Best Western Rewards® leden die in aanmerking komen voor de promotie ontvangen de BWR Bonuspunten ongeveer 7-10 dagen nadat ze het in aanmerking komende verblijf hebben voltooid.

Moeten Best Western Rewards-leden geregistreerd zijn voor deze promotie om in aanmerking te komen voor de Bonuspunten?
Ja. Best Western Rewards-leden moeten geregistreerd zijn voor de promotie VOOR hun eerste in aanmerking komende nacht. Best Western Rewards leden kunnen zich online registreren voor de promotie; door in te loggen op hun Best Western Rewards account profiel en zich te registreren via hun profiel, of bij de receptie van de accommodatie.

Hoeveel Bonuspunten kan een Best Western Rewards lid verdienen tijdens de promotieperiode?
Best Western Rewards leden kunnen tot 16.000 Bonuspunten verdienen tijdens de promotieperiode. De promotie kan zonder voorafgaande kennisgeving worden geannuleerd of gewijzigd.

Als een gast zijn Bonuspunten niet binnen 1 maand na het voltooide verblijf ontvangt, met wie moet hij dan contact opnemen?
Neem contact op met Best Western Rewards Customer Care op 1(800) 237-8483.

Kunnen alle Best Western Rewards-leden deelnemen?
Ja, alle Best Western Rewards leden komen in aanmerking voor deze promotie. Het 'in aanmerking komende verblijf' kan alleen plaatsvinden in Best Western merkhotels in Ierland, Afrika, Spanje, Portugal, Polen, Finland, Litouwen, Nederland, België, Israël, Kazachstan, Georgië of Oekraïne.

Waarom registreert Best Western niet automatisch alle bestaande Best Western Rewards-leden voor de seizoensgebonden promoties?
Door klanten te vragen om zich te registreren voor promoties raken ze betrokken bij ons Best Western Rewards programma en ons merk en weten ze zeker dat Best Western in hun reisoverwegingen voorkomt. Het helpt ons ook om de doeltreffendheid van onze promoties te meten, zodat we enkele van de rijkste aanbiedingen op de markt van vandaag kunnen blijven promoten. Wij willen dat u een keuze hebt.

Algemene Voorwaarden

2023 Lente Promotie

Best Western Rewards® ("BWR") leden ("Rewards Member(s)") die (a) zich inschrijven voor deze promotie op bestwestern.com, of zoals anderszins toegestaan (bijv. aan de balie van een Best Western® hotel), (b) een in aanmerking komend verblijf* van ten minste twee (2) nachten (afzonderlijke of opeenvolgende nachten) voltooien tussen zes (6) februari 2023 en zeven (7) mei 2023 ("Promotieperiode") in een Best Western hotels in Ierland, Afrika, Spanje, Portugal, Polen, Finland, Litouwen, Nederland, België, Israël, Kazachstan, Georgië of Oekraïne, verdienen 8.000 BWR bonuspunten ("Bonuspunten"). Een Rewards Lid kan 8.000 BWRBonuspunten maximaal twee (2) keer verdienen tijdens de Promotieperiode. Het totaal aantal toegekende Bonuspunten voor deze promotie kan niet meer zijn dan 16.000 BWR Bonus Points per Rewards Member.

Registratie voor de promotie en BWR inschrijving/lidmaatschap is vereist voorafgaand aan het eerste in aanmerking komende verblijf. In aanmerking komende verblijven die vóór de promotieregistratie en BWR-inschrijving/lidmaatschap zijn voltooid, tellen niet mee om te voldoen aan de promotievereisten. het voldoen aan de promotie-eisen. BWR-inschrijving kan worden voltooid door een bezoek te brengen aan bestwesternrewards

Er zijn geen verlengingen of vervangingen beschikbaar. Promotie is niet overdraagbaar. Promotie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, promoties of kortingen. Promotie is onderhevig aan annulering of verandering zonder kennisgeving. Alle BWR programma regels zijn van toepassing. Bezoek bestwesternrewards.com voor volledige BWR-programma voorwaarden. Het duurt 7 tot 10 werkdagen na het in aanmerking komende verblijf voordat de BWR-bonuspuntenworden geplaatst.

* Een "geschikt verblijf" voor het doel van deze promotie wordt gedefinieerd als een verblijf van een of meer opeenvolgende nachten in hetzelfde Best Western hotel tegen een tarief dat in aanmerking komt voor het sparen van BWR-punten, met uitzondering van een verblijf geboekt via een online reisbureau, een verblijf geboekt via een touroperator, of een verblijf geboekt tegen een speciaal kortingstarief (zie de BWR-programmaregels voor meer informatie over de criteria om in aanmerking te komen). In aanmerking komende verblijven die plaatsvinden tijdens de promotieperiode moeten op of voor 7 mei 2023 afgerond zijn om mee te tellen voor de promotie.

Elk Best Western® branded hotel is eigendom van en wordt onafhankelijk geëxploiteerd. Best Western en de Best Western merken zijn dienstmerken of geregistreerde merken van Best Western International, Inc. ©2023 Best Western International, Inc. Alle rechten voorbehouden.

 

Menu

 Nederlands
Menu