Best Western Hotels
  • Mijn Best Western Rewards
  • MIJN RESERVERING


NIEUWE HOTELS

Best Western blijft groeien. Internationaal sluiten er maandelijks nieuwe hotels aan, maar ook in Nederland kunnen gasten in steeds meer plaatsen rekenen op de gastvrijheid van Best Western hoteliers. Lees hieronder welke hotels recentelijk zijn aangesloten of nog volop in ontwikkeling zijn.

bg-business-advantage

Best Western Plus Grand Winston

Best Western Plus Grand Winston

Geopend per 18 augustus 2016

Best Western Plus Grand Winston (voorheen bekend als Worldhotel Grand Winston) is gevestigd in Rijswijk, ten zuiden van de culturele metropool Den Haag en ten noorden van de historische stad Delft. Het Green Key-gecertificeerde hotel beschikt over 252 comfortabele kamers, het eigentijdse restaurant The Grand Canteen, een loungebar en banket- en vergaderfaciliteiten voor groepen tot 250 personen. Het hotel is gelegen in de Plaspoelpolder - het zakelijke deel van Rijswijk - en is ideaal voor zakenreizigers.

Neem voor vragen contact met ons op.

Read more

BEST WESTERN City Hotel Woerden

BEST WESTERN City Hotel Woerden

Geopend per 1 februari 2016

BEST WESTERN City Hotel Woerden, een prachtig nieuw hotel op drie sterren plus niveau, geopend op 1 februari 2016 in Woerden. Het hotel beschikt over 64 kamers, een zeer aangename ontbijt/loungeruimte en een vergaderzaal. Voor groepen tot 55 personen is er de mogelijkheid om te lunchen en/of te dineren. Voor individuele gasten serveren wij in onze gezellige bar naast een heerlijk drankje ook een lekker snack. Alle kamers worden voorzien van o.a. airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, een LED TV, een bad of douche, een gastenkluisje, een koelkastje en gratis en snel draadloos internet.

Neem voor vragen contact met ons op.

Read more