Mexico

Populaire reisbestemmingen in Mexico 

Mexico is een land gevuld met tegenstellingen, van de oude Maya-ruïnes tot de kosmopolitische Mexico-Stad, en de uitgestrekte woestijngebieden van Chihuahua tot de tropische jungles en witte zandstranden van het schiereiland Yucatan is er voor elk wat wils te ontdekken en te genieten in Mexico.

Mazatlán is al lang een van de meest populaire reisbestemmingen in Mexico, genesteld langs de warme wateren van de Stille Oceaan. Gasten kunnen genieten van de vele activiteiten op het water langs de glinsterende stranden, of kunnen de dag doorbrengen in het Centro Historico gebied door de vele winkels en galerijen te bekijken, of op te laden in de cafés en restaurants in dit populaire gebied.

Als een van de grootste steden ter wereld wacht Mexico Stad op ontdekking. Ontdek de overvloed aan musea en kies daarna uit meer dan 40.000 restaurants die een buffet met culinaire mogelijkheden aanbieden. Als derde grootste stad van Mexico is Monterrey een populaire bestemming. Outdoor avonturiers zullen de nabijgelegen grotten en watervallen graag verkennen. Geen bezoek is compleet zonder tijd door te brengen in de Gran Plaza en in de Zona Rosa waar u vele populaire restaurants en winkelbestemmingen vindt.

Ontdek onze bestemmingen en begin met het plannen van uw reis naar Mexico.

Verken bestemmingen in de buurt
  • 1 Nacht

Bijwerken

Menu

 Nederlands
Menu