Verblijf 3 nachten en ontvang een Best Western® cadeaubon van €100

Registreer voordat u verblijft! Best Western Rewards® Members die tussen 4 december 2023 en 4 februari 2024 3 in aanmerking komende overnachtingen hebben voltooid, afzonderlijk of opeenvolgend, in een Best Western® Hotels & Resorts hotel in Ierland, Afrika, Spanje, Israël, Kazachstan, Georgië, Oekraïne, Polen, Finland, Portugal, Nederland, België of Litouwen verdienen een Best Western cadeaubon van 0 na voltooiing van de in aanmerking komende overnachtingen.

De promotionele Best Western cadeaubonnen vervallen op 31 mei 2024. Een Rewards Member kan maximaal één (1) Best Western cadeaubon van 0 verdienen tijdens de promotieperiode.

Het kan tot 2 weken na het verblijf duren voordat u de cadeaubon ontvangt. De cadeaubon wordt elektronisch verzonden naar het e-mailadres van de Rewards Member (ongeacht of de Rewards Member zich heeft afgemeld voor communicatie van Best Western).

  • Houd er rekening mee dat de BWR Member zich moet aanmelden op zijn account en moet registreren naar welk land hij reist om de promotie op zijn gekozen verblijf te ontvangen.
  • Het duurt 7-10 werkdagen na het in aanmerking komende verblijf voordat de promotiepunten op uw Best Western Rewards-account zijn bijgeschreven. Met bonuspunten verdient u sneller gratis nachten.

 

Bedankt voor het registreren!

Begin direct met besparen door te boeken

There was an error while trying to register for this promotion. Please try again later.

There was an error while trying to register for this promotion. Please try again later.

Bent u al lid?

log-in

Registreer u om gebruik te maken van deze aanbieding
Error - Member Not Found
Member is not eligible for promo.
Registreer nu
or

Nog geen lid?

Word nu lid

Word GRATIS lid van Best Western Rewards en u wordt automatisch geregistreerd voor deze exclusieve aanbieding. 

Word nu lid

Verblijf 3 nachten en ontvang een Best Western® cadeaubon van $100

Confirmation registered promotion message

Confirmation registered message
Confirmation registered button

Verblijf 3 nachten en ontvang een Best Western® cadeaubon van $100

promotion message

registered message
ROGISTER NOW
There was an error while trying to register for this promotion. Please try again later.

 

Algemene Voorwaarden

2023/ 2024 Winter Promotion

Algemene voorwaarden

 

Best Western Rewards® ("BWR") leden ("Rewards Member(s)") die (a) zich registreren voor deze promotie op bestwestern.com of op andere toegestane wijze (bijv, bij de receptie van een Best Western® hotel), (b) ten minste drie (3) in aanmerking komende overnachtingen* voltooien tussen 4 december 2023 en 4 februari 2024 ("promotieperiode") in een Best Western hotel in Ierland, Spanje, Portugal, Polen, Finland, Litouwen, Nederland, België, Afrika, Israël, Kazachstan, Oekraïne, Georgië, en (c) een geldig e-mailadres hebben dat vermeld staat in het accountprofiel van de Rewards Member op het moment van registratie voor de promotie, verdient één (1) promotionele 0 USD/EUR/CAD** Best Western® cadeaubon ("cadeaubon"). Er is een limiet van één (1) cadeaubon van 0 USD/EUR/CAD per Rewards Member tijdens de promotie. Cadeaubonnen vervallen op 31 mei 2024.

Promotieregistratie en BWR inschrijving/lidmaatschap is vereist voorafgaand aan het eerste in aanmerking komende nachtverblijf. In aanmerking komende overnachtingen die afgerond zijn voor de promotieregistratie en BWR inschrijving/lidmaatschap tellen niet mee voor het voldoen aan de promotievoorwaarden. BWR-inschrijving kan worden voltooid door een bezoek te brengen aan bestwesternrewards.com.

Gelieve rekening te houden met ongeveer twee (2) weken vanaf de voltooiing van de derde in aanmerking komende overnachting om de cadeaubon te ontvangen. De cadeaubon wordt elektronisch verstuurd naar het e-mailadres van de Rewards Member (ongeacht of de Rewards Member zich heeft afgemeld voor communicatie van Best Western). De cadeaubon wordt niet verstuurd per post of op een andere manier dan naar het e-mailadres van de Rewards Member zoals geregistreerd in zijn accountprofiel. Cadeaubonnen verlopen op 31 mei 2024. De vervaldatum staat vermeld op de cadeaubon. Er zijn geen verlengingen of vervangingen mogelijk. De cadeaubon kan niet worden gebruikt om de in aanmerking komende overnachting te betalen waarbij de Rewards Member zich kwalificeerde om de cadeaubon te ontvangen in het kader van deze promotie. De cadeaubon kan worden gebruikt voor een volgend verblijf nadat de cadeaubon is ontvangen. Ga naar travelcard.bestwestern.com voor de volledige voorwaarden van de cadeaubon.

Promotie is niet overdraagbaar. Promotie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, promoties of kortingen.  Promotie kan zonder kennisgeving worden geannuleerd of gewijzigd. Alle BWR-programmaregels zijn van toepassing. Ga naar bestwesternrewards.com voor de volledige algemene voorwaarden van het BWR-programma.

* Een "in aanmerking komend nachtverblijf" in het kader van deze promotie wordt gedefinieerd als een overnachting in een Best Western hotel in Ierland, Spanje, Portugal, Polen, Finland, Litouwen, Nederland, België, Afrika, Israël, Kazachstan, Oekraïne, Georgië tegen een tarief dat in aanmerking komt voor het sparen van punten, met uitzondering van een overnachting geboekt via een online reisbureau, een overnachting geboekt via een touroperator of een overnachting geboekt tegen een speciaal gereduceerd tarief (zie de BWR-programmaregels voor meer informatie over de criteria om in aanmerking te komen op bestwesternrewards.com). In aanmerking komende overnachtingen kunnen opeenvolgend of afzonderlijk zijn en in hetzelfde Best Western branded hotel of verschillende hotels plaatsvinden. In aanmerking komende overnachtingen die plaatsvinden tijdens de promotieperiode moeten voltooid zijn op of voor 4 februari 2024 om mee te tellen voor de promotie.

** Rewards Members krijgen een cadeaubon uitsluitend in USD, EUR of CAD valuta. USD voor inwoners van Afrika, Georgië, Israël, Kazachstan en Oekraïne. EUR voor inwoners van Ierland, Spanje, Polen, Finland, Portugal, Nederland, België en Litouwen.CAD voor inwoners van Canada. Alle andere Rewards Members buiten deze landen ontvangen een cadeaubon in USD.

Elk hotel met de merknaam Best Western® is eigendom van en wordt onafhankelijk beheerd. Best Western en de merken van Best Western zijn dienstmerken of gedeponeerde merken van Best Western International, Inc. ©2023 Best Western International, Inc. alle rechten voorbehouden.

 

Menu

 Nederlands
Menu