Kerstarrangementen

 • Arrangementen bij Best Western:

  Kerstarrangementen bij Best Western:

  • Laagste prijsgarantie
  • Geen reserveringskosten
  • U betaalt pas in het hotel
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst*
  • Toeristenbelasting inclusief*

  * tenzij anders vermeld

Vier de Feestdagen
gezellig bij ons

 Terug naar alle arrangementen

 

Onze Kerstarrangementen brengen u naar de mooiste plekjes in het land, bekend en minder bekend. Het kerstarrangement bestaat uit 1, 2 of 3 nachten in een comfortabele kamer en uw wordt verrast met een heerlijk 3-gangen kerstdiner, de volgende dag wordt u uitgeslapen wakker en bieden we u een smakelijk kerst-ontbijtbuffet.

Inhoud Kerstarrangement:

 • 1, 2 of 3 nachten in een comfortabele hotelkamer
 • Kerst-ontbijtbuffet
 • Traditioneel 3-gangen kerstdiner op 25 december
 • 3-gangendiner op 24 en of 26 december (van toepassing op het 2- en 3- nachten arrangement)

Best Western Rewards-leden ontvangen 500 Rewards-punten per nacht van het arrangement.

 

Nederland:

Utrecht

Amersfoort

Amersfoort

Best Western Plus
Berghotel Amersfoort

 • Kerst op de Berg van Amersfoort
 • Feestelijk kerstmenu
 • Centrum van Amersfoort op 2 km afstand
 • Gelegen in het indrukwekkende bosgebied Klein Zwitserland

1 nacht

Vanaf €99 p.p.

2 nachten

Vanaf €189 p.p.

3 nachten

Vanaf €279 p.p.


 

België

Binnenkort...


 

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over deze arrangementen of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!
Neem contact op met onze reserveringscentrale via:

Heeft u geen credit card?

Om online te reserveren heeft u een creditcard nodig ter garantie. Heeft u geen creditcard? Dan kunt u contact opnemen met onze reserveringscentrale. Zij kunnen uw reservering voor een arrangement inboeken zonder creditcard. Neem contact met het nummer hierboven!
 

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
De betaling van uw reservering hoeft niet gelijk bij de boeking voldaan te worden. Wij vragen voor online reserveringen altijd een creditcard ter garantie (bij non-refundable tarieven belast het hotel wel uw creditcard). Uw creditcard wordt geautoriseerd. Het is mogelijk uw betaling te voldoen bij aankomst in het hotel. De betaling voor uw reservering kan in de hotels worden voldaan door middel van creditcard, een pinbetaling of een Best Western Travel Card en bij sommige hotels ook contant.
Wilt u een arrangement reserveren maar beschikt u niet over een creditcard? Neem dan contact op met onze reserveringscentrale, vanuit Nederland, via het gratis telefoonnummer 0800 022 14 55. Onze medewerkers kunnen uw arrangementreservering zonder creditcard voor u in orde maken. U betaalt uw reservering in het hotel.

Wat houdt de toeristenbelasting in?
U betaalt toeristenbelasting als u verblijft in een gemeente waar u niet staat ingeschreven. Ook als u een zakelijk bezoek brengt aan een stad geldt deze toeristenbelasting. De hoogte van de toeristenbelasting verschilt per gemeente, hierdoor verschillen de tarieven per hotel. Het tarief kunt u vinden in uw reserveringsbevestiging.

Kan ik als mindervalide terecht bij Best Western hotels?
Natuurlijk bent u van harte welkom bij onze hotels. Vanzelfsprekend zullen wij er alles aan doen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Voor specifieke vragen over de faciliteiten voor mindervalide adviseren wij u rechtstreeks contact op te nemen met het hotel van uw keuze. Zij kunnen u precies vertellen welke mogelijkheden zij bieden.

Mag mijn huisdier mee naar een hotel?
Ieder hotel heeft eigen regels wat betreft het meenemen van een huisdier. Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met het hotel. De hotelmedewerkers kunnen u meer informatie geven over de regels en eventueel bijbehorende kosten.

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden arrangementen

Annuleringsvoorwaarden
Voor alle arrangementen op bestwestern.nl geldt dat deze tot 16 uur op de dag van aankomst kosteloos kunnen worden geannuleerd. Voor enkele hotels of arrangementen kan een uitzondering gelden. De geldende annuleringsvoorwaarden voor uw verblijf staan duidelijk vermeld in het reserveringsproces en op uw reserveringsbevestiging.

Creditcard Garantie
Best Western Hotels & Resorts biedt haar gasten de mogelijkheid online een arrangement of hotelkamer te reserveren zonder betaling, maar met een creditcard garantie. Onze hotels zijn hierbij gemachtigd een autorisatie te doen. Indien de creditcard niet geautoriseerd kan worden of niet geldig blijkt te zijn dan heeft het hotel het recht om de reservering te annuleren. In dit geval zal het hotel de gast hier per e-mail van op de hoogte stellen. De hotels zijn gemachtigd om in het geval van no-show of annulering volgens de annuleringsvoorwaarden, het volledige reserveringsbedrag op de creditcard door te belasten.

Best Western Rewards
Best Western Rewards is het gratis loyaliteitsprogramma voor onze gasten. U kunt eenvoudig online lid worden en sparen voor gratis overnachtingen en cadeaukaarten. Groot voordeel is dat uw punten nooit komen te vervallen. Op onze arrangementen geboekt via bestwestern.nl of de hotelwebsites ontvangen BW Rewards leden 500 punten per nacht.

 

Menu [NL]

 Nederlands
Menu