Best Western Hotels
  • Mijn Best Western Rewards
  • MIJN RESERVERING


CULTURELE ARRANGEMENTEN

Ontdek een historische stad of bezoek oude kerken en kloosters. Geniet van de pronkstukken in musea of van een wandeling langs een sfeervolle gracht. Echt cultuur opsnuiven kan op veel plekken in Nederland. Het kan ook op veel verschillende manieren.

bg-business-advantage

TELEFONISCH RESERVEREN

Neem direct contact op met het hotel om arrangementen te boeken.

 

Best Western Hotel Petit (Den Haag)

Best Western Hotel Petit (Den Haag)

Best Western Hotel Petit (Den Haag)

Het Museum arrangement

Best Western Hotel Petit aan de Groothertoginnelaan (in de stijlvolle ambassadewijk tussen Den Haag Centrum en Scheveningen) ligt op loopafstand van het Gemeentemuseum en biedt een speciaal arrangement:

  • 2 overnachtingen, aankomst mogelijk op vrijdag of zaterdag
  • uitgebreid ontbijtbuffet
  • entree Gemeentemuseum Den Haag

€ 112,50 per persoon (op basis van een tweepersoonskamer). Eenpersoonstoeslag € 30. Exclusief toeristenbelasting (in 2016 € 3,30 per persoon per nacht). Kosteloos annuleren of wijzigen tot 24 uur voor aankomst.

Reserveren? Boek direct online (selecteer een vrijdag of zaterdag) of bel met een medewerker van ons reserveringskantoor via 0800 022 14 55 (gratis vanuit Nederland, bereikbaar op werkdagen tussen 8.00-20.00 en zaterdag tussen 9.00-13.00).

Best Western Hotel Restaurant Fidder (Zwolle)

Best Western Hotel Restaurant Fidder (Zwolle)

Best Western Hotel Restaurant Fidder (Zwolle)

Het Theater arrangement arrangement

 

Een avondje naar het theater in Zwolle? Combineer het met een comfortabele overnachting in Best Western Hotel Restaurant Fidder! U dineert op de dag van aankomst in het sfeervolle restaurant. Over vervoer naar het theater maakt u zich geen zorgen, want dat is geregeld. Wij zorgen voor een taxi voor de heen- en terugreis. Na de overnachting in één van de mooie kamers geniet u van een royaal ontbijtbuffet dat naast koffie en thee, diverse broodsoorten, luxe beleg, diverse cereals en vers fruit bestaat uit wisselende warme gerechten zoals tomaat met champignons, diverse eiergerechten of wafels met warme kersen. Inhoud arrangement:

  • 1x driegangen diner voor twee personen op de dag van aankomst.
  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Vervoer per taxi naar het theater, heen en terug 

Telefonisch te reserveren of per e-mail.

  

*Toeristenbelasting is niet inbegrepen en dient (indien van toepassing) in het hotel te worden voldaan. Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.