FREE NIGHT

Free_Night

Wissel Rewards punten in voor een gratis overnachting voor 2 personen.

WIE KOMT IN AANMERKING

Leden van ons loyaliteitsprogramma Best Western Rewards. Nog geen lid? Aanmelden is gratis en kan hier direct online.

VOORDELEN

Overnacht met z´n tweetjes in ruil voor Best Western Rewards punten in één van de Best Western hotels wereldwijd. Het ontbijt is niet inbegrepen, mits expliciet vermeld. Indien het ontbijt is inbegrepen staat dit vermeld in de omschrijving van het gekozen kamertype.

HOE WERKT HET

Online reserveren? Log in met uw Rewards lidmaatschapsnummer en kies een hotel en aankomstdatum. Kies vervolgens het tarief 'Use Rewards Points' en boek direct online. Of bel met onze reserveringscentrale via het gratis telefoonnummer 0800 022 14 55.

EEN FREE NIGHT VOUCHER KOPEN?

Met de wereldwijde Free Night voucher kunt u genieten van een gratis overnachting in een Best Western hotel in Azië, Australië, Europa, Midden-Amerika, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. De Free Night voucher is verkrijgbaar in verschillende puntenaantallen (vanaf 8000) zodat u er zeker van kunt zijn dat u een hotel vindt in de categorie die u zoekt. U kunt ook een voucher upgrade kopen à 4000 punten, met deze voucher kunt u het puntensaldo op uw bestaande Free Night voucher opwaarderen. 
Log in met uw Rewards lidmaatschapsnummer en verzilver uw punten voor een Free Night voucher naar keuze. Of bel met onze reserveringscentrale via het gratis telefoonnummer 0800 022 14 55.

Menu

 Nederlands
Menu