• Black Friday bij best Western

Voordeel op Logies met Ontbijt
in Nederland & België

Gratis annuleren tot de dag voor aankomst.

 

Black Friday korting ontvangt u wanneer u lid bent of gratis lid wordt van ons loyaliteitsprogramma Best Western Rewards.

Snakt u naar een avondje uit eten in combinatie met een hotelovernachting? Of wilt u niet op korte termijn weg, maar wilt u voor volgend jaar alvast een overnachting boeken zodat u daar alvast naar uit kunt kijken? Boek dan nu onze Black Friday Deal en ontvang voordeel!

Boekingsinstructies:

 • Klik op de Boek Nu link van het hotel van uw keuze
 • Selecteer uw verblijfsdatum in het blauwe veld bovenaan de pagina
 • Selecteer het ‘BLACK FRIDAY BWR Logies & Ontbijt’ tarief
 • Boek en geniet van de voorpret en uw verblijf

De bars en restaurants in onze hotels in Nederland zijn geopend voor hotelgasten volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid.

Nederland:

Zuid-Holland


Noord-Holland


Groningen


Gelderland


Utrecht


Noord-Brabant


Limburg


België:

Antwerpen


 

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over deze arrangementen of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!
Neem contact op met onze reserveringscentrale via:

Heeft u geen credit card?

Om online te reserveren heeft u een creditcard nodig ter garantie. Heeft u geen creditcard? Dan kunt u contact opnemen met onze reserveringscentrale. Zij kunnen uw reservering voor een arrangement inboeken zonder creditcard. Neem contact met het nummer hierboven!
 

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
De betaling van uw reservering hoeft niet gelijk bij de boeking voldaan te worden. Wij vragen voor online reserveringen altijd een creditcard ter garantie (bij non-refundable tarieven belast het hotel wel uw creditcard). Uw creditcard wordt geautoriseerd. Het is mogelijk uw betaling te voldoen bij aankomst in het hotel. De betaling voor uw reservering kan in de hotels worden voldaan door middel van creditcard, een pinbetaling of een Best Western Travel Card en bij sommige hotels ook contant.
Wilt u een arrangement reserveren maar beschikt u niet over een creditcard? Neem dan contact op met onze reserveringscentrale, vanuit Nederland, via het gratis telefoonnummer 0800 022 14 55. Onze medewerkers kunnen uw arrangementreservering zonder creditcard voor u in orde maken. U betaalt uw reservering in het hotel.

Wat houdt de toeristenbelasting in?
U betaalt toeristenbelasting als u verblijft in een gemeente waar u niet staat ingeschreven. Ook als u een zakelijk bezoek brengt aan een stad geldt deze toeristenbelasting. De hoogte van de toeristenbelasting verschilt per gemeente, hierdoor verschillen de tarieven per hotel. Het tarief kunt u vinden in uw reserveringsbevestiging.

Kan ik als mindervalide terecht bij Best Western hotels?
Natuurlijk bent u van harte welkom bij onze hotels. Vanzelfsprekend zullen wij er alles aan doen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Voor specifieke vragen over de faciliteiten voor mindervalide adviseren wij u rechtstreeks contact op te nemen met het hotel van uw keuze. Zij kunnen u precies vertellen welke mogelijkheden zij bieden.

Mag mijn huisdier mee naar een hotel?
Ieder hotel heeft eigen regels wat betreft het meenemen van een huisdier. Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met het hotel. De hotelmedewerkers kunnen u meer informatie geven over de regels en eventueel bijbehorende kosten.

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden - Promotie: Black Friday

Black Friday Promotie 2020 (“Actie”)

Voorwaarden

 • De Black Friday promotie is geldig in een selectie van hotels van Best Western Hotels & Resorts in België en Nederland voor aankomsten tussen 19 november 2020 en 31 december 2021.
 • De deelnemende hotels bieden kortingen tot 30% op de Best Available Bed And Breakfast Rate.
 • De korting geldt op de Best Available Bed And Breakfast Rate en is exclusief eventuele toeristenbelasting.
 • Speciaal voor deze Black Friday promotie is een aantrekkelijk aanbod kamers beschikbaar gesteld.
 • De Actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, promoties en/of kortingen.
 • Om in aanmerking te komen voor deze Actie dient u Best Western Rewards lid te zijn of gratis Best Western Rewards lid te worden.
 • Best Western Rewards leden ontvangen de reguliere Rewards punten over deze Actie en daarnaast 500 bonuspunten per verblijf.
 • Aanmelden voor het gratis loyaliteitsprogramma Best Western Rewards is mogelijk via de aanmeldlink op www.bestwestern.nl/BlackFriday, via bestwesternrewards.nl, tijdens het boeken via de Best Western website of het callcenter van Best Western Hotels & Resorts.
 • Nieuwe leden hebben recht op de reguliere Rewards punten en de 500 bonuspunten wanneer zij zich uiterlijk voor check-out voor het BW Rewards programma hebben geregistreerd en hun lidmaatschap aan de reservering voor een gekwalificeerd verblijf* hebben gekoppeld.
 • De Actie kan zonder bericht beëindigd of gewijzigd worden of gelden zolang de voorraad strekt.
 • Alle voorwaarden van het Best Western Rewards programma zijn van toepassing. Ga naar bestwesternrewards.nl voor alle programmavoorwaarden.

Voor vragen over het BW Rewards programma of voor het maken van uw reservering kunt u contact opnemen met onze ledenservice in Milaan via het gratis telefoonnummer 0800 022 14 55 (vanuit Nederland) of 0800 16 776 (vanuit België) en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle leden van het Best Western Rewards-programma komen in aanmerking voor deze Promotie, ongeacht waar zij woonachtig zijn.

*Onder een “gekwalificeerd verblijf” voor deze Promotie wordt verstaan: ieder verblijf bij een hotel behorende tot Best Western Hotels & Resorts in Nederland en België voor het Best Available Bed And Breakfast tarief, met uitzondering van een verblijf geboekt via een online reisbureau, een verblijf geboekt via een reisorganisatie of een verblijf geboekt met een speciale korting (zie de regels van het Best Western Rewards-programma voor meer informatie over criteria voor een gekwalificeerd verblijf). Van gekwalificeerde verblijven die gedurende de Promotieperiode plaatsvinden moet de check-in op of voor 31 december 2021 plaatsvinden om mee te tellen voor de Promotie. Elk hotel onder het merk Best Western® is in zelfstandig bezit en beheer. Best Western en de merken van Best Western zijn dienstmerken of geregistreerde dienstmerken van Best Western International, Inc. ©2020 Best Western International, Inc. Alle rechten voorbehouden.

 

Menu [NL]

 Nederlands
Menu